• Tenyérizzadás műtét menete?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már gyermekkorom óta izzad a tenyerem, általában nyáron a nagy melegben, de télen is gyakran előfordul. Hallottam a műtétről mely során roncsolják az ideget vagy elszorítják.Szeretném megcsináltatni a műtétet, de nem tudom, hogy ezt csak magán kórházban lehet vagy állami kórházban is elvégzik.Kit keressek fel, hogy elindíthassam a procedúrát

        Dr. Boros Miklós válasza a izzadás témában

        Tisztelt Kérdező! Első lépésben keressen fel nagyobb centrumban működő belgyógyászati szakrendelést, ahol a kivizsgálást elvégzik. A műtétet mellkassebészeti osztályokon végzik thoracoscopos technikával, azaz videókamera segítségével. Esztétikailag nagyon kedvező eredménnyel és pár napos bennfekvés szükséges. Kezdje el a kivizsgálást háziorvosa segítségével. OEP által finanszírozott formában is végzik, amennyiben indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 27., 15:06; Megválaszolva: 2011. május 30., 10:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: