Lágyéksérv műtét utáni sugárzó fájdalom

Tisztel Weborvos! Kétoldali lágyéksérvem volt. Az első mütét 2010. 12. 15-én volt, három hét múlva dolgoztam szinte semmi ájdalmam nem volt..a mütét utáni időben. A második mütét 2011. 02. 01-én volt. Mindkét esetben hagyomágyos módón zárták a sérvkaput, háló nem lett beültetve. A záró szerint Shouldice szerint rekontruálták a lágyékcsatorna hátsó falát.. A második mütét után a hazamenetelt követőnen szinte folymatos fájdalmam van, égő szúró fájdalom a vágás körgyékén, illetve kisugárzás a csipő felé. Éjjel nehezen alszom. Az orvosom szeint ilyen mütütnél 2-3 hetes fájdalom benne van., az hogy az első nem fájt nem zárja ki, hogy a második is íígy zajlódik le. Kérdésem: a 2-3 hetes faádalom reális.e, a fájdalomcsillípíton kivül mit lehet tenni a fájdalom csökkentése lelln. Bioptron lámpa jó, esetleg ljegelés. Türelmetlen vagyok! Köszönettel:

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza lágyéksérv témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnos a második műtét után a hegsedés kifejezettebb. Ez okozza a panaszt. Helyileg jegelje és használjon gyulladáscsökkentő krémet. Tartós panasz esetén vissza kell menni a sebészetre.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. február 11., 10:20; Megválaszolva: 2011. február 14., 22:30
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus