• Nyirokcsomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv!

        Az lenne a problémám, hogy kb 2-3 hete megduzzadt a jobb oldali nyaki nyirokcsomóm, elmentem az orvoshoz és kaptam antibiotikumot, le is csökkent a duzzanat.
        Most újra kijött, kicsit kemény és ha megnyomom akkor egy kicsit fáj is.
        Amúgy már egyszer kivettek onnan valamit, ugyanígy egy ilyen duzzanatot,
        de nem tudták megállapítani hogy mi is volt. Nyirokcsomó?
        Tehát 1 és fél éve már megműtöttek.

        Az lenne a kérdésem, hogy mi a teendő, mitől van ez, plusz ha adnak megint antibiotikumot az megoldás lehet-e erre.Csak gondoltam mielőtt
        visszamennénk rákérdezek, hogy mit lehet tenni, mitől van ez.

        Köszönöm előre is a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a nyirokcsomó-megnagyobbodás témában

        Kedves Kérdező!
         
        A korábban eltávolított elváltozás szövettani vizsgálata egyértelműen leírta, hogy mit távolítottak el. A nyakon bármilyen felső légúti betegség, vagy vírusos betegség során megnagyobbodhatnak és a betegség elmúlta után nem mindig húzódik vissza a korábbi méretére. Ez még nem jelent betegséget. Amennyiben más tünete is van szükséges orvoshoz fordulni.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész


        Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-02 21:21:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 16:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.