• Császármetszés és hasi műtét utáni fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! 5 hónapja volt császármetszésem, utána rá 2 hétre /nem vették észre, hiába mondtam, hogy fáj és nem tudok mozogni se/ derült ki, hogy teli van vérrel a hasam. Sürgős műtéttel először laparoszkopiam volt, de kevésnek bizonyult, így hasi műtétet is csináltak, plusz 4 drain csövet kaptam. Ezek után lett egy vesekövem. Az alhasam még mindig fáj, főleg a bal oldalon. Hólyagom is, olyan érzés, mintha fel lennék fázva, plusz csíp, szúr. Mikor vizeletet ürítek, ahogy ürül a hólyagom, vmi borzalmasan fáj az alhasam. Vese tájékom is hasogat. Kapom az antibiotikumokat, de semmi nem segít. Augmentin, cifran, most szedtem penicillint. Senki nem tudja és nem érti mi a baj. Kérdésem, hogy hova tudnék fordulni ezzel. Vagy mi lehet a lehetséges probléma? Köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a alhasi fájdalom témában

        Azt gondolom, hogy egy hasi ultrahang vizsgálatot, vagy hasi CT vizsgálatot kellene elvégeztetni, hogy pontos képet kapjanak a húgyutak állapotáról.


        Kérdés: 2019. június 25., 14:05; Megválaszolva: 2019. június 26., 16:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: