Lágyéksérv kiújulása műtét után?

Tisztelt Doktor Úr! Már 8 hete, hogy kétoldali lágyéksérvvel műtöttek (laparoszkópos módszerrel). Körülbelül a jobb oldali combhajlatban volt egy mogyoró nagyságú, illetve, bal oldalon kisebb. Műtétet követő 2. hét óta, a sérv helyének tapintásos önvizsgálatakor, köhögésnél a jobb oldalon ugyanúgy érzem a sérv jelenlétét/előboltosulását, mint műtét előtt. Kérdésem az lenne, hogy előfordulhat-e az, hogy kiújult a sérvem, esetleg a háló el tud mozdulni a helyéről? Lehetséges az, hogy a háló ellenére még kitapintható ilyenkor a sérv/sérv helye, vagy mit érezhetek? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel, Zoltán

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza a lágyéksérv témában

Kedves Zoltán! A laparoszkópos műtét után ennyi idő elteltével ezek a jelek normálisak lehetnek. Amennyiben 6. héten is ilyen jeleket észlel, keresse fel operáló orvosát. Üdvözlettel Papp Géza

Kérdés: 2019. június 23., 21:47; Megválaszolva: 2019. június 25., 13:35
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus
Kitől kaphatok segítséget?
Szteroidos kúp