Probiotikum gyulladas eseten

Udvozlom! 6 nappal ezelott sipollyal mutottek, ami egy elozetes vegbeltalyogbol alakult ki. Az orvosom nem irt fel antibiotikumot, sot, probiotikum szedeset javasolta, hogy a gyulladast mihamarabb le tudja gyozni a szervezetem. Mivel tobbfelevel is talalkoztam, nem tudom eldonteni melyiket valasszam. Lacto seven, amit elkezdtem szedni. Ezzel kapcsolatban szeretnék tanacsot kerni: megfelel ez a keszitmeny, vagy keressek esetleg mast? Illetve van-e más keszitmeny, amivel a gyulladast hamarabb vissza tudnam szoritani? Valaszat elore is koszonom, Udvozlettel: Agnes

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza a végbél sipoly témában

Kedves Kérdező! A lacto seven megfelelő. Javaslom még a napi 3-4x zuhanyzást. Kamillás ülőfürdőt, helyileg Bepanthen plus alkalmazását. A széklet lazításához használjon útifűmag héj rostot. Üdvözlettel Dr. Papp Géza

Kérdés: 2018. május 07., 10:47; Megválaszolva: 2018. május 11., 05:49
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus