• Sipoly mutet utan

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Udvozlom! Majus elejen mutottek vegbelsipollyal, ami egy elozetes talyog mutet utan alakult ki. A seb szepen gyogyul, a valadekozas is megszunt egy ideje. Az erintett terulet viszont erzekeny. Nem faj, nincsenek elvaltozasok, csomok, stb. Idojaras valtozaskor erzek tompa fajdalmat, illetve erintesre a seb meg nagyon erzekeny. Azt szeretnem megkerdezni, hogy ez az allapot mennyi ido utan szunik meg, illetve a muteti heg (ami most egy lyuk), mennyire maradando. Koszonom valaszat. Udvozlettel, Agnes

        Dr. Papp Géza válasza a végbél sipoly témában

        Kedves Kérdező! A sipolymutetek után gyakran elhúzódó a sebgyógyulás és magas a kiújulási arány. A naponként többszöri zuhanyoztatás, hámosító kenőcs alkalmazása segíthet a panaszok csökkentésében. Üdvözlettel dr. Papp Géza


        Kérdés: 2018. július 08., 08:28; Megválaszolva: 2018. október 07., 10:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció