Atheroma műtét után mi lehet ez a duzzanat?

Tisztelt Doktor úr! Atheroma műtét után vagyok, 5 napja szedték ki a varratokat a nyakamnál. Egy duzzanat/csomó maradt az egyik oldalon (keloid? ) , ez mennyire normális? Idővel ez elmúlik? Illetve a szép seb-, heggyógyulásra milyen krémet ajánlana? Válaszát előre is köszönöm http: //kepfeltoltes.hu/160110/DSC02938_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http: //kepfeltoltes.hu/160110/DSC02934_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Tisztelettel: Zoltán

Dr. Papp Géza válasza duzzanat témában

Kedves Kérdező, a műtét után ennyivel a duzzanat normális, javaslom Contractubex használatát. A seb a végleges formáját kb 1 év! alatt éri el, kenni kb. 3 hónapig érdemes.

Üdvözlettel

Papp Géza

Kérdés: 2016. január 12., 14:29; Megválaszolva: 2016. január 15., 08:51
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Sérvműtét utáni elváltozás
Tisztelt Doktorúr/Doktornő! Valamivel több, mint kettő éve (2011 december) volt egy lágyéksérv műtétem. Beültették a hálót és elkezdődött...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...