Fájdalmas hólyag jelent meg az ujjamon

Tisztelt Doktor nő/úr! A problémám három napja jelentkezett. Olyan fájdalmat éreztem az ujjamon, mintha elvágtam volna és be lenne gyulladva. Megnéztem de semmit nem láttam rajta. Reggelre egy fehér kis hólyag jelent meg. A fájdalom egyre erősebb lett, az egész ujjam lüktetett tőle. Annyira, hogy következő éjszaka fel is ébresztett a fájdalom. Egyre nagyobb lett a hólyag, olyan mintha víz vagy genny lenne benne. Nem nyomkodtam, hozzá se bírok érni a fájdalomtól, még az is fáj, ha csak rá fújok. Már érzem, hogy a körmöm alá is beterjedt. Csatolok képet. A bőr körülötte vörös, és az ujjam melegebb is. Hideg/meleg borogatást is próbáltam mindkettőnél, csak erősebb, lüktetőbb lett a fájdalom. Az ujjamat a feszülő bőr miatt már behajlítani se tudom. Lázam nincs. Mi lehet ez? Szükség lesz vágásra vagy műtétre? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza a gyulladás témában

Kedves Kérdező, mihamarabb keressen fel kézsebészetet/sebészetet. Fel kell nyitni. Üdvözlettel: Dr. Papp Géza

Kérdés: 2014. május 06., 23:21; Megválaszolva: 2014. május 07., 20:50
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus