protezis kompatibilitas

2003-2004 jobb-bal csipoprotezis, biotech, 2004 szárcsere bal, a jobbat most kell cserelni, nincs az a tipusu ami benne van, mas gyartotol a szár megfelelo lesz-e, engedjem-e a mutetet? koszonom a valaszat

Dr. Bogdán Aurél válasza csípőprotézis műtét témában

Természetesen engedje a műtétet. A mai protézisek már egyesített szabvány szerint készülnek. Az Ön esetében a szárat és a fejet is cserélni fogják, ami mindenképpen kompatibilis. A meglévő vápával a fej is kompatibilis lesz, így nem les gond a használattal. A napi gyakorlatban gyakran kényszerülünk kombinálni különböző gyártók termékeit és jó eredménnyel.

Kérdés: 2013. január 17., 22:41 ;Megválaszolva: 2013. január 20., 19:41
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
csípőprotézis
Tisztelt Doktor/ Doktornő! Édesapámnak volt csípőprotézis műtétje, és elég nehézkesen gyógyul a seb. (gyógyszerrel kezelt cukorbeteg) Eddig...
Dermoid Ciszta
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése