Lágyéksérv panasz

Jó napot Kívánok Doktor úr/nő! Körülbelül két éve egy kisebb kitüremkedés volt található a hasam jobb oldalán, elmentem vele orvoshoz és lágyéksérvet diagnosztizáltak! Ezek után edzettem hasra és a kitüremkedés teljesen eltűnt kb. 2 évig nem is látszott semmi, jelenleg sem látszik de ma emeltem nagyobb súlyt és mikor leültem a hasam alsó része felé kicsit nyílalt enyhe szúrós fájdalommal! Ez el is múlt hamar de ez a lágyéksérv tünetem lenne? Nem műtöttek még rá, de jelenleg sincs semmi kitüremkedés! Lehet hogy elmúlt volna a sérv?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza lágyéksérv témában

Tisztelt Kérdező!

A kialakult lágyéksérv magától vagy edzés hatására nem tud meggyógyulni. A panasz utalhat lágyéksérvre, ezért javaslom, hogy keressen fel sebészeti szakrendelést.

Kérdés: 2012. július 23., 12:45; Megválaszolva: 2012. július 26., 16:47
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus