Bal oldali gyomor fájdalom

Tisztelt Cím! Ezúton fordulok önökhöz márc. elején műtöttek vakbéllel ill. közbe kismedence gyulladásom is volt de lassan megszüntettek a műtét utáni panaszok is! Most kb. 1 hete étkezés után de mára már folyamatos bal oldali gyomorfájdalmam van ami sugárzik az ágyék felé ill a műtéti beavatkozás helyére! Fájdalom jellege inkább erős szúró jellegű mint görcsös néha a beszéd is nehezemre esik! Mit javasol, menjek vissza a sebészhez ki műtött vagy inkább nőgyógyászhoz forduljak ill. háziorvos? Azt hozzá kell tennem egy hete kemény fizikai munkát is végzek ami a munkámhoz tartozik (euronics áruház) , esetleg megerőltettem magam? Előre is köszönöm válaszát! Anita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza hasi fájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

Egyrészt a fizikai megerőltetés, másrészt a gyomor-bél rendszer nem megfelelő működése áll a háttérben. Kerülje a nagyobb mennyiségű ételek elfogyasztását. A fizikai terhelést fokozatosan kell elkezdeni. Legyen napi 5 étkezés, de kisebb mennyiségben. Alkalmazzon probiotikus kúrát. Alkohol- és dohányzási tilalom. Amennyiben a fenti változtatások nem vezetnek sikerre az ellenőrzés indokolt.

Kérdés: 2012. április 15., 10:38; Megválaszolva: 2012. április 19., 07:47
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus