• Éjszaka tudatzavar, remegés az epilepszia jele?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tegnap éjjel azon kaptam magam, hogy ébren vagyok, a gondolataim össze vissza folytak, nem tudtam koncentrálni, mintha még félig aludnék. Valamint a végtagjaim el voltak gyengülve, mintha elzsibbadtak volna. Volt már ilyen párszor. Felkeltem, kimentem a mosdóba. Ekkor nagyon erős remegés jött rám. Ittam egy citromfű teát, mély levegőket vettem, próbáltam megnyugodni. Fél óra múlva elmúlt. Ezután már csak forgolódtam, amikor nagyon furcsa dolog történt. A fejemben azt éreztem, mintha folyamatos áramütés érne, még szikrázó fényeket is láttam, és teljes testemmel remegtem. Ez is olyan félálomszerű volt, mert nem tudtam megmozdulni, cselekedni, csak nagy nehezen. Ez hirtelen következett be és nagyon erőteljes élmény volt. Aztán ez pár órával később megismétlődött mégegyszer. Fogalmam sincs mi lehetett ez, le se tudom írni igazán, még nem fordult elő ilyen velem. Azt hittem epilepsziás rohamom volt. Pánikra is gondoltam, de a leírtakon kívül nem volt más tünet. Mit gondol mi történhetett?

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichés probléma témában

        Tisztelt KérdezŐ! Mivel átélte a történteket nem valószínű, hogy epilepsziás roham. Szorongásos rossszullét vagy valamilyen alvási rendellenesség(ami járhat hallucináció szerű élményekkel, mozdulási képtelenséggel) szóba jön.Ha nyugtalanítja ill. ismét előfordul először neurológiai vizsgálat javasolt, ezt követően szükség esetén pszichiátriai szakvizsgálat. Ho-a biztosan el tudja irányítani a megfelelő rendelésekre.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2011. június 29., 10:38; Megválaszolva: 2011. június 30., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyógyszerfélbahagyás skzizofrénia romlás