Tudathasadás?

Tisztelt Doktornő! Kérdésem a következő! Gyakori alkoholt fogyasztó embert, ha fizikálisan bántalmazzák, és lelkileg terrorizálják, egyik napról a másikra érheti, e tudathasadás? Tisztelt Doktornő! Megkaptam a válaszát, amiben azt kérdezi mit értek "tudathasadás alatt " Azt, hogy a beteg 2010 10 hó 04-től 07-ig nem került orvoshoz! Állapota változatlan, sőt emlékei nincsenek, vagy csak töredékek, és a fantáziája! Először mérgezésre gondoltam, ami nincs kizárva, mert 3 napig teáztatták otthonában. Akkor a válasza az volt, hogy toxikológiai vizsgálattal, csak pár napig lehetett volna kivizsgálni! A kezelő orvosa szerint egyértelmű alkohol okozta. De előtte nap mikor már hallucinálni kezdett, és kiszáradt, bevizelt, máj működési zavarok léptek fel, előtte nagyon megverték, és lelkileg terrorizálták! Ez elő idézhette, e ezt az állapotot! Tisztelettel.Sónyák Magdolna

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Varga Tamás válasza pszichés probléma témában

Tisztelt Kérdező!

A másik levélben leírtam, hogy legvalószínűbb az alkohol okozta tudatzavar, főleg, ha ilyen súlyos testi tünetek is kísérték. Mindenképpen orvosi, valószínűleg kórházi kezelés szükséges!

Kérdés: 2011. március 01., 16:58; Megválaszolva: 2011. március 03., 18:53
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Indulatkezelés
Szorongás okozta gyomorpanasz?
Szorongás vagy betegség
Szerotonin szint extrém magas