Kokain

Jo Napot! Kérdésem a következő lenne. Kokaint hogyan vehetem észre magamon? És máson? Van egy patrnerem 7 honapja.Iszonyatosan megváltozott mostanában a személyisége.Össze vissza beszél.Hazudik.Felejt sokat. Agressziv, nem érdekli csak sajatmaga szinte.Érzelemmentes.Nem látszik rajta érzelem. Most hétvégén elszolta magát egyik barátja a kokainrol.Hát rendesen berezeltem és egybol olvastam az interneten.Beötlött, mi van ha nekem is adagolja. Mert néha furan érzem magam.Hőhullámok jonnek, meg volt hogy vakaroztam a bőrőmőn. Mintha valami hangyák lennének rajtam.Nem érzem, hogy a személyiségem változott volna, de elgondolkodtam azon mi van ha adagolt. Már szakitottam vele.De remélem csak beképzeltem magamnak, hogy ő adagolt nekem.Remélem semmi ilyen nem történt. Azt olvastam a sex teljesen más lesz és függővé válnak a partnerek egymás iránt.Nem értem..annyira azért nem volt más.mint mással. Kérem segitsen! Hogyan mutathato ki ez a szervezetben? Már egy hete nem talalkoztam vele.Remélem nem volt tényleg semmi ilyen a szervezetemben.Lehet kapni drogtesztet amivel magamnak megnézhetem? Szeretnék majd gyereket egy másik kapcsolatban..Ha esetleg adagoltak nekem a szerből mennyi idő mig kitisztul? Udv Kétségbeesett

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Diószegi Judit válasza kokain témában

Kedves Levélíró!

A kokain hatásai a következőek: testhő emelkedése, fokozott fényérzékenység, fokozott szexuális késztetés, étvágy csökkenése, álmatlanság, vérnyomás emelkedés, erős szívdobogás, mellkasi, légzési zavarok, kellemes közérzet, indokolatlan eufória, sok energia érzése, megnövekedett önértékelés, pánik-roham, paranoiás tünetek. Kimutathatósága: 5-6 óra vérben,

12 óra vizeletben. Nem tudok kereskedelmi forgalomban kapható tesztről. Ezt egészségügyben szokták elvégezni, ha szükséges. Ha valaki hosszabb ideig kokaint szed, akkor annak abbahagyása után kellemetlen panaszok lépnek fel, ilyenről Ön nem számolt be.

Kérdés: 2010. augusztus 20., 19:39; Megválaszolva: 2010. augusztus 23., 18:49
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Ripedon kihagyása;
Megbolondultam vagy csak gyógyszer...
Üdvözlöm Azt szeretném megtudni hogy ez mitől van már nagyon meg vagyok ijedve nem tudom beteg lettem? mostmár többször és napi szinten elofordul...
Antipszichotikum, meddőség?
Kedves Doktornő! 40 éves férfi vagyok, 9 éve küzdök extrém szorongással, pánikbetegséggel. Többféle pszichoterápián át a relaxációs...
Szédülés, egyensúlyvesztés
Szeretném hallani 1 szakértő...
Üdvözlöm dániel vagyok 27 éves srác, valahogy sosem találtam a helyem bár mindig nagyon könnyen barátkozok , mindig különlegesnek éreztem magam...