• A férjem hipohonder mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A férjem hipohonder de tagadja. Mit tehetek, hogy ne kezeljem le mint egy eszementet, de én se őrüljek meg az állandó " bajaitól". Köszönöm előre is segítségét.

        Tisztelettel Kosina Csilla

        WEBBeteg szakértő válasza a hipochondria témában

        Kedves Kérdező!

        A hipochondria a pszichiátriai betegségek csoportjába tartozik. Léteznek hozzá hasonló egyéb kórképek is. Szükséges lenne pszichiátert felkeresniük ( a negatív kivizsgálások leleteivel) a pontos diagnózis és kezelés céljából (gyógyszeres és pszichoterápia). Addig is azt tartsa szem előtt, hogy mivel betegségről beszélünk, azt kezelni kell, a férje nem tehet róla, nem az Ön bosszantására teszi azt.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-03 11:31:28; Megválaszolva: 2010. február 03., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: