Skizofrénia és vallás

Köszönöm a levelét! van pszichiáterem akivel nincs is semmi baj! azért mondom hogy valláshoz legyen köze mert a hang a fejemben teszi vallásá ezt az egészet! pl: erre mi a magyarázat? -hogy megfogtam a keresztet és olyan ütést éreztem mintha kőkeményen fejbe vágtak volna! szóval ezért lenne fontos hogy jártas legyen az orvos a vallásban! na meg a napfény! az is úgy éget mintha felgyújtanának! az egész életem egy horrorfilm! gyilkolásra buzdított nagyon sokáig! de én kiröhögtem számtalanszór! és a tükörben miért látom Adolf Hitlert? ez a betegség éppen a vallás miatt nem gyógyítható!

                         Tisztelettel!        Páll Gábor

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza skizofrénia témában

Kedves Gábor!

Első leveléből nem derült ki, hogy van pszichiáterrel kapcsolata. (de a kérése alapján feltételezem, hogy akkor ő nem vallásos, és ez Önnek problémát jelent) Ha az ő javaslatára szed már valamilyen gyógyszer (ek) et, és nem találja kielégítőnek a hatást, talán érdemes lenne megfigyelés céljából osztályra is befeküdni, mert akkor közvetlenebb a segítség (lehet, hogy ezt már orvosa is javasolta? ) A leírt tapasztalásokból egyelőre számomra nem áll össze a teljes vallási vonatkozás és indoklás, de ez valószínűleg önben egységesebb képet ad. A helyzetére való tekintettel csak a személyes és közvetlen gyógyítást látom előrébb vivőnek. Javulást kívánva, Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 28., 16:13; Megválaszolva: 2009. július 28., 16:13
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Szerotonin szint extrém magas
Diagnózis felülbírálat
Pánikbetegség
Krónikus Fáradtság