RUDOTEL-jó lehet

Kedves Doktornő! Mi a véleménye a Rudotel nyugtaról? van olyan hatékony mint a frontin? Van hozzászokás veszélye? Érdemesebb lenne a frontinról átállnom erre? Előre is köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza nyugtató szedése témában

Tisztelt Kérdező,

Régebbi készítmény, mint a Frontin. A hozzászokás veszély ugyanúgy fennáll. Hosszútávú szedés esetén inkább antidepresszáns beállítását javaslom.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. augusztus 10., 19:02; Megválaszolva: 2020. augusztus 14., 22:19
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
álmatlanság
Emlékezet kiesés?
Pánikbetegség
Alvászavar
Tisztelt doktornő ! Óvodai...