antipszichotikum

Tisztelt Dr nő! Az én problémám az az , hogy hosszú évek után letettem a benzodiazepint. Evés problémám alakult ki. A nyugtató helyett ettem. Mivel az alvásom is borzalmas volt ebben a közdelembe, így az orvos antipszichotikumot írt fel. Kventiaxot amitől falás rohamom van , éjszaka alva járok és eszek. Négyszer voltam vissza emiatt de egyszer sem változtatott a gyógyszeren. Szeretném megkérdezni hogy van e olyan gyógyszer ami nem okoz ilyen panaszokat és lehet vele aludni. Alatót nem szedhetek. Tudom, hogy ezek a gyógyszerek ilyenek, de ha már szedni kell hátha van olyan ami jobb mint ez. Miért ne tenné meg az ember a saját egészségért, hogy megkérdez egy szakembert. Egyszerűen nem hízhatok tovább. Mivel szedem a floxetet így nem is vagyok nagyon éhes és mégis híztam rengeteget. 25 kgt. Azt olvastam, hogy ha lecserélődne ez a gyógyszer lenne esély arra, hogy ne hízzak tovább. Szeretném kérdezni a Dr Nőt, hogy tud e valamilyen megoldást számomra. Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza Alvászavar témában

Tisztelt Kérdező,

Ismeretlenül, az előzmények, diagnózis ismeretének hiányában nehéz válaszolni. Ha csak az alvászavarra és a hízásra koncentrálunk, akkor felmerülhet alvást támogató antidepresszáns adása, ami kevésbé, vagy egyáltalán nem hizlal / Miagen pl../

De ezt össze kell egyeztetni az egyéb mentális problémákkal.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. július 07., 13:10; Megválaszolva: 2020. július 07., 18:33
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Szerotonin szint extrém magas
Diagnózis felülbírálat
Pánikbetegség
Krónikus Fáradtság