• Diagnosztizáltak ADHD-vel, hogyan tovább?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! 17 éves koromban szüleim magánorvoshoz vittek, aki felállította a diagnózist. Családi és pénzügyi okok miatt azonban nem tudtam további vizsgálatokra menni, az ajánlott terápiát és gyógykezelést megkapni. 18 év fölött azonban tudomásom szerint más procedúrát igényel ezen kezelések engedélyezése, esetlegesen a diagnózis megerősítése. Kihez forduljak, mit tegyek, mi az eljárás menete?

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a ADHD témában

        Tisztelt Kérdező, Azt tanácsolnám, hogy olyan pszichológust keressen, ki gyerekekkel és felnőttekkel is foglalkozik. Az elvégzett tesztvizsgálatok felnőtt korban is igazolni tudják a betegségét meglétét.Vannak olyan gyógyszerek, amelyek csak gyermekkorban adhatók TB támogatással. Pszichoterápiák közül a kognitív-behavior módszert ajánlom, melyet ADHD kezelésére kiterjedten alkalmaznak. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. június 10., 02:35; Megválaszolva: 2017. június 12., 12:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: