• Mi lehet pontosan?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Olyan problémákkal fordulnék önhöz, hogy nem tudok koncentrálni és odafigyelni dolgokra feledékeny vagyok és szétszórt egy beszélgetés során mindig visszakérdezek hogy miről is volt szó? mert elfelejtem. Az olvasás is ilyen amit olvasok nem tudom megjegyezni gyermekkorom óta így van nagyon nehezen ment a tanulás is. 6-7 éves koromtól kezdve a szüleim elmondása szerint nagyon túlbuzgó és akaratos gyerek voltam nem engedelmeskedtem és mindig rosszat csináltam pl.: törtem zúztam nem tudtam leülni a fenekemre. felnőtt koromra maradt ebből valami mert naponta több óra hosszát is fel alá sétálgatok a házban és közben nyüzsögnek a gondolataim. Nagyon türelmetlen vagyok általában és ingerlékeny ha valami nem sikerül. Mindig halogatom a teendőimet és általában kések mindenhonnan. Válaszát előre is köszönöm. Zsolt

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a ADHD témában

        Tisztelt Kérdező, A leírt panaszok ADHD / figyelmi, koncentrációs és túlmozgásos zavar/ tüneteinek felelnek meg. Érdemes felkeresni a kollégámat a helyi Ideggondozóban, és a tanácsát, esetleg gyógyszeres segítségét kérni. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2016. szeptember 21., 21:37; Megválaszolva: 2016. szeptember 26., 22:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot! 2 éve depresszióval kezeltek, gyógyszereket szedtem (prozac, frontin), pszichiáterhez jártam. 1 éve viszont elköltöztem és a kapcsoalat is megszakadt, nem kerestem új pszichiátert és gyógyszereket se szedek. Nem tudom, hogy merre...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Harc az ajakherpesz ellen
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.