Olwexya mellékhatása

Tisztelt Doktornő! Az lenne a kérdésem hogy most kezdtem el szedni Olwexya 75mg kapszulát szorongásos depressziós panaszaim kezelésére! De elég kelemeten mellékhatásai jelentkeztek (fejfájás, szédülés, álmosság, izgatottság) őn szetint ezek a mellékhatások idővel elmúlnak? Most jelenleg úgy szedem hogy egyik nap szedem másik nap nem, de jővő hétől naponta kellene szednem. Kb 8ével ezelőtt floxete szedtem pánikbetegségre egy évig, majd abba agytam és rá kb egy évre újra szerettem volna szedni, de nem bírtam mert nagyon rosszul voltam tőle ez miért lehet? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Pálvölgyi Rita válasza gyógyszermellékhatás témában

Tisztelt Kérdező,

Várhatóan a panaszok 3-4 nap után elmúlnak, és 1-2 hét után kezd el hatni a gyógyszer. A mellékhatásokra ki-ki eltérően ragál, és megtörténhet, hogy különböző időszakokban is másként reagálunk a gyógyszerre.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. január 16., 20:07; Megválaszolva: 2016. január 17., 09:36
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Átmeneti pszichózis után szorongás?
Tisztelt Doktornő! Azért fordulok Önhöz, mert szeretném a segítségét, tanácsát kérni. 2019 januárjában kerültem pszichiátriára mivel...
Rexetin álmosság
elvonási tünet
Tisztelt doktornő! Azért írok önnek, mert segítséget, információt szeretnék kérni öntől. Anyukám 71 éves, autoimmun beteg, sokféle...
citapram 20 mg
Tisztelt Doktornő! 11 napja szedek citapram 20 mg os tablettát egy felet reggel kiegészitve rivotrillal három db negyed reggel délbe este, mióta...
Mellékhatások
Tisztelt Doktornő! 38 éves nőbeteg vagyok, diagnosztizált bipoláris kórképpel. Január 5-e óta gyógyszerváltás történt kezelésemben, jelenleg...