MIT TEGYEK

TISZTELT DOKTOR NÓ KRIZIS OSZTÁLYON VOLTAM DEPRESSZIO.ONGYILKOSSÁG MIATT. A MAI NAPIG VANNAK PÁNIK ROHAMAIM ÉS SAJNOS AZT HITTEM JOBBAN VAGYOK DE NEM -ÁLLANDO VISSZATÉRÖ PROPLÉMÁK MIATT EGYXSZERÜEN NEM MEGY A GYOGYULÁS UJBOL ÉLETKÉPTELENNEK ÉS FELESLEGESNEK ÉRZEM MAGAM. SZORONGOK NEM ALSZOK FÁJ MINDENEM IZULET CSONT MINDEN LIMÉ KOROS IS VOLTAM ELÖTTE TELJESEN KIPAKOLTAK NÖGYÖGYÁSZATILAG SZOVAL TUL HAMAR KIKÉSZULOK IDEGES VAGYOK NEEM TUDOM KONTROLÁLNI SOKSZOR KONCENTRÁLNI IS NEHÉZ DOLGOZTAM ÉS LESZÁMOLTAM MERT NEM BIROM ÉRZELMILEG A SOK ATROCITÁST ÉS A TISZTELETLENSÉGET A DOLGOZOKKAL SZEMBEN AMIT A FONOKSÉG MUVEL.NEM TUDOM MIT TEGYEK UGY ÉRZEM EZT A TÁRSADALMAT NEM BIROM ELFOGADNI ÉS ETTŐL IS KIVAGYOK LS A SAJÁT BETEGSÉGEIM MIATT IS SOKSZOR AZ ITTHONI MUNKÁIM IS NEHEZEN MENNEK FÁRADÉKONY VAGYOK NEM TUDOK MIT KEZDENI MAGAMMAL KORHÁZBA NEM AKAROK MENNI MÁR VOLTAM 1 HONAPJA A KRIZISEN NEM SOKAT SEGITETT ÉS A GYOGYSZEREK SEM

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza depresszió, pánikbetegség témában

Tisztelt Kérdező,

Ha a kezelés mellett ilyen rosszul érzi magát, akkor feltétlenül vissza kéne menni kezelőorvosához, és elmondani ezt neki. A gyógyszereken indokolt lehet változtatni, ha egy hónap után ennyire kevés változást hozott. Ha pedig szükség van erre, akkor a kórházi kezelést sem szabad elutasítani, ha ez vezet az állapota javulásához.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. január 07., 17:20; Megválaszolva: 2016. január 09., 10:59
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Szerotonin szint extrém magas
Szorongásoldás
Jó napot! Pszichoterápiát folytatok pszichológusommal fél éve, azonban mivel nincs kiegészítve a kezelés semmilyen gyógyszerrel, (mert sok fajtát...
Depresszió
Tisztelt doktornő, doktor úr! Bipoláris affektív zavaral küzdök 6 éve, gátolt öngyilkossági gondolataim vannak. Márciusba voltam kórházba, suicid...
Hipochonder vagyok vagy pedig komoly...
Azzal a panasszal érkezem hogy rendszeresen van az hogy szédülök de csak akkor amikor semmit nem csinálok. De például mikor edzéseken vagyok akkor...