citapram 20 mg

Tisztelt Doktornő! 11 napja szedek citapram 20 mg os tablettát egy felet reggel kiegészitve rivotrillal három db negyed reggel délbe este, mióta szedem a citapramot már szinte fel kelni se tudok teljesen levagyok szedálva szédülés étvágytalanság bizonytalanságérzet, fejnyomás, szemérzékenység stb, azt szeretném kérdezni hogy ez lehet tényleg a citapram mellékhatása mert olvastam hogy vnnak ilyen hatásai de ez elfog mulni vagy gyogyszercserére lehet szükség vagy még csak kevés ideje szedem és azér állnak fenn ezek a nagyon rosz mellékhatások? Köszönöm szépen Tisztelettel Csaba

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza gyógyszermellékhatás témában

Tisztelt Kérdező,

Nem szoktak 11 napig fenn állni az antidepresszánsok mellékhatásai. Rendszerint 3-4 nap után elmúlnak. Lehet, hogy érdemes volna felére csökkenteni az adagot. Persze azt is mérlegelni kell, hogy hat-e azokra a panaszokra, amelyekre eredetileg felírták.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2015. szeptember 27., 10:20; Megválaszolva: 2015. szeptember 27., 14:48
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Rexetin álmosság
elvonási tünet
Tisztelt doktornő! Azért írok önnek, mert segítséget, információt szeretnék kérni öntől. Anyukám 71 éves, autoimmun beteg, sokféle...
Olwexya mellékhatása
Tisztelt Doktornő! Az lenne a kérdésem hogy most kezdtem el szedni Olwexya 75mg kapszulát szorongásos depressziós panaszaim kezelésére! De elég...
Mellékhatások
Tisztelt Doktornő! 38 éves nőbeteg vagyok, diagnosztizált bipoláris kórképpel. Január 5-e óta gyógyszerváltás történt kezelésemben, jelenleg...
gyógyszer mellékhatások
Tisztelt Doktornő! Nemrégiben váltottam gyógyszereket. Jelenleg kb. egy hete szedek napi egy Depakine Chrono 500mg, Citapram 20 mg, iletve Concor cor 0...