• cipralex erősíthet-e pörgést

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő, párom több éve Cipralex- Lamolep párosítást szed bipoláris betegségére. Reggelente 5 mg Cipralexet, és egy 100 as Lamolepet, ez egyensúlyban tartja már több éve, egészen pici évenkénti ingadozással. Tíz napja emelkedő hangulat jellemzi, kérdésünk, hogy hagyja-e ki a Cipralexet teljesen( arra gondolva, hogy az " emel") vagy duplázza a Lamolepet? Nem tudjuk csak két hét múlva elérni a kezelőorvosát, ezért mihamarabbi javaslatra lenne szükség. Tisztelettel üdvözlöm.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a bipoláris zavar témában

        Tisztelt Kérdező, A Cipralexet kéne elhagyni, a Lamlolep maradjon. Az fékezi a felhangoltság mértékét is. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2015. március 21., 17:09; Megválaszolva: 2015. március 22., 12:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: