• Hogyan hat a szervezetre a Stilnox altató

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hogyan hat a szellemi képességekre, memóriára a Stilnox altató hosszan tartó folyamatos szedése, ha az hónapokig, esetleg évekig is tart? Van-e hatása a COPD betegség alakulására? Lényeges-e a különbség, ha az altató szedése csak 1-2 hónapig tart, majd azt hasonló hosszú szünet követi? Üdvözlettel, József

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a altató témában

        Tisztelt Kérdező, A Stilnox szedése hathat kedvezőtlenül a a memóriára, a tanulási képességekre, különösen tartós szedés esetén. Tudomásom szerint a COPD-re nincs hatással. A hozzászokás kialakulásával egyértelműen számolni kell. Ennek lassítására alkalmas lehet hosszabb szünetek tartása. Krónikus alvászavar esetén célszerű pszichiáterrel konzultálni, esetleg más gyógyszert beállítani. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2015. február 13., 17:55; Megválaszolva: 2015. február 18., 20:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: