Idegesség

Tisztelt Doktornő! Mostanában eléggé idegesnek érzem magam, éjszaka nehezen tudok aludni, napközben szem fölötti fejfájás, szédülés, kar, lábzsibbadás, gyomorban furcsa érzés, és mindig száraz a szám.eléggé zavaró.xanax sr.t szedek reggel és este 1mg.-osat meg escitilt reggel 10mg-ot.élvezeti szerek reggel 2 kávé esete egy sör.orvosi leleteim negatívak eddig.nem szeretném már tovább emelni a xanaxot, de alkoholt se szeretném. Ön mit javasolna, és mire utalanak ezek a tünetek? Mindig komolyabb bajra gondolok.Köszönöm szépen! Amúgy esti egy sör szerintem étkezés után nem káros vagy igen?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza idegesség, alvászavar témában

Kedves Kérdező!

Az Ön által szedett szorongáscsökkentő, és antidepresszáns kezelést remélem, hogy pszichiáter javasolta, régebb óta fennálló pszichés problémák kezelésére.

Idegességről és alvászavarról számol be, ezért ez a gyógyszeres kezelés Önnek nem megfelelő.Fokozza a problémát a rendszeres esti sörfogyasztás.Egyetértek azzal, hogy az adagok emelése nem tanácsos, sőt, kifejezett függőséghez vezethet.

A leírt testi panaszait, mint fejfájás, szédülés, zsibbadások hátterében szervi betegség valószínűleg nincsen. Mindenképpen konzultáljon pszichiáterével, aki a gyógyszert felírja Önnek. Amíg ez megtörténik, az esti sört mindenképpen hagyja ki.

Minden jót kívánok.Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. január 06., 12:22; Megválaszolva: 2015. január 07., 07:09
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség
Alvászavar
Tisztelt doktornő ! Óvodai...
Elmebeteg az anyukám
Miért érzem ezt