Menzesz idei ideggyengeség

Tisztelt Doktornő/úr, Menzesem alatt es mar előtte egy hétig minden hónapban teljesen ki vannak az idegeim ami mar elviselhetetlenné kezd válni magam es férjem szamara is. Mit tehetnek ezügyben? Kérem szíves tanacsukat. Előre is koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza a mensessel összefüggő panasz témában

Tisztelt Kérdező! Általános (ki vannak az idegeim) megfogalmazásából elég nehéz véleményt mondani.Feltételezem, hogy hangulati ingadozást, ingerlékenységet tapasztal. Ez esetben lehetséges, hogy PMS, azaz premenstruális szindrómáról van szó. Panaszai miatt, a pontos diagnózis és kezelés érdekében keresse fel háziorvosát illetve nőgyógyászt és pszichiátert. A PMS tünetei között szerepel a hangulatingadozás, ingerlékenység, fejfájás, puffadás stb. Bővebben a PMS-ről ezeken az oldalakon is olvashat https://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/8777/a-pms-megelozese http://bura.hu/szakmai-informaciok/psziches-betegsegek-a-dsm-iv-es-mas-szakirodalom-szerint/hangulati-zavarok/preme Üdvözlettel.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2014. június 14., 06:50; Megválaszolva: 2014. június 14., 11:00
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Mi lehet velem
pszcihiátria intézet
Mi okozhatja?
Idegrendszer erősítés
Brintellix mellékhatás