Agresszivitás

Kedves Dr.Úr! Ezt röviden igazán nem lehet le irni, de meg- probálom.Közel, ár 3 éve h ezzel a helyzettel bajlodunk, de nincs megoldás és egyre rosszabb a helyzet. A fiunkkal semmi probléma nem volt, ez ugy jött mint egy égi csapás.Tipp-mixelt.játékgépezett és ha nem nyert agressziv volt.S ez most már ez olyan szinten megy h ha nem nyer képes eladni ruháit h legyen pénze! A gépezést abbahagyta.Idegességében széttépi magán a ruhát, és sajnos már az apjának és a fiamnak is neki ment! Ugy álltam közéjük. Akkore düh és agresszivitás van benne, h azt nem lehet elmondani.Jártunk már phszihologusnál, pszhiáternél de semmi változás, igazán nem mondtak semmit.Nem tanul, már másodjára járja a 9 évet, most is megbukott.Követelödzik, ö pedig se nem tanul és se nem viselkedik. Minden szegénynek elmond bennünket, nem vagyunk gazdagok de sokan cserélnének a fiammal az tuti! Putriban élünk, ö ilyen családi háttérrel nem tud focizni sem/nagyon jol focizik, tehetséges/, egyszerüen ki nem állhat bennünket.De föleg engemet! Le kurváz, köp mellém egyet, nagyon fáj h igy viselkedik, mert nem erre neveltük.Félek h nem jó vége lesz, senki nem segit, sznte ha eljön a péntek, mert kolis, már félek h mi lesz itthon, egy taknyos gyerek terrorban tartja családot! A férjemet is csitigatom, egyszoval két tüz között vagyok.Szinte amit kap tölünk ruhát, sorozatosan adja el. A csalÁdi potlékot is elvették tavaly tölünk.most már büntetést is fizetünk az igazolatlanok miatt.Kijelentettük h nem veszünk ruhát, semmi márkásat, esetleg kinaibol.Nézze ez olyan mintha feneketlen kutba önteném a vizet. Mit tegyünk, hová forduljunk, félek h esetleg valamit csinál mikor agressziv kitörése van? Kérem segitsen, mert idegileg sem birom sokáig, ugy érzem feladom. Attol is tartok h a házasságunk rá megy, mert vita hátán vita van a gyerek miatt! Elöre is köszönöm válaszát Tisztelettel ildikó/anyuka! gyögyszert nem kapott, semmi szervi betegsége nincs!

Dr. Varga Tamás válasza személyiség problémák témában

Tisztelt Kérdező!

A leírás alapján viselkedészavar ill. a személyiségfejlődés zavar valószínű amitt örökletes és környzeti-nevelési dolgok befolyásolnak.Csak valami tartós segítő foglalkozás hozhat változás, de ezek nagy része csak akkor működik, ha a fiú is együttműködik. tartós feszültség, indulatosság esetén gyógyszeres terápia is szóba jön. Nem tudom az ország melyik részében laknak. Keressenek fel ismét gyermekpszichiáter szakorvost és beszéljék meg a kivizsgálást, ennek tükrében tartós pszichológiai terápiát vagy, ha szóba jön gyógyszeres kezelést.

Kérdés: 2013. január 21., 21:10 ;Megválaszolva: 2013. január 23., 11:18
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Önbizalomhiány, paranoia
Tisztelt Doktor úr/nő! Gyakran érzek bizonytalanságot az emberekkel szemben. Akár barátom az illető, akár idegen, mindig úgy érzem hogy csupán...
Depressziós betegség?
A párom nagyon labilis idegrendszerű. Amióta a gyermekünk meghalt 28 évesen vétlenül egy autóbalesetben, azóta iszik is.Nem sokat, de ettől aztán...
Skizofrénia - eluralkodik felettem a...
Egyre jobban érzem azt, hogy kezd uralkodni felettem a düh. Hamar elfáradok sokszor nem tudok felkelni időben.Nem tudok koncentrálni és odafigyelni...
Pánikbetegség vagy valami más?
Antipszihotikumról