Lehet hogy skizofrén?

Üdvözlöm! Az én páromnak érdekes viselkedései vannak körülbelül másfél éve.Semmije betegsége nincs amiről tudnék.De a viselkedése zavart.VAn amikor teljesen normális van amikor olyan mint egy kisgyerek értetlenül bámul.Utána agresszív dühöng örjöng a következő pillanatba meg olyanok a szemei mint aki tényleg nem normális. Most fogyott elég sokat.Néha nem tudja mit csinál, a következő pillanatban amikor rákérdezek letagadja de látszik rajta hogy el is hiszi amit mond. Mi lehet az oka? Soha nem volt beteg. Mostanában egyszer kétszer alacsony volt a cukra de nem hinném hogy az ilyen tüneteket produkálna.Várom válaszát hogy mit lehetne tenni mert néha már félek tőle.Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Varga Tamás válasza viselkedési zavar témában

Tisztelt Kérdező!

Ezen tünetek apaján a schizophrenia nem valószínű. Számos testi betegség is okozhat mentális tüneteket. Ha ezek tartósak testi kivizsgálás szükséges, belgyógyászati, neurológiai vizsgálat. Ezt követően jön szóba pszichiátriai vizsgálat.

Kérdés: 2012. szeptember 04., 10:58; Megválaszolva: 2012. szeptember 06., 08:13
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
15 éves gyermek idegrohamjai
Rexetin emelés
Frontin elhagyása
Rexetin álmosság
Gyogyszer mellekhatas