Szexuális vágy hiány

2011. Szeptembertől 2012. áprilisig munkahelyi gondok miatt feszült ideges voltam, folyamatos idegrendszeri terhelések értek. December közepén együtt jelent meg a szexuális és urológiai probléma. Hirtelen libidócsökkenés, és krónikus prosztatagyulladás. A szexuális élet romlott gáttáji fájdalmaim lettek időnként amikor össze jött a szex akkor a magömlésnél fájdalmak jelentkeztek. A prosztatagyulladás tünetei folyamatosan megszűntek, a múlt heti urológiai vizsgálat során már gyulladást nem diagnosztizáltak, a nemi szerveimet is egészségesnek találták. Ideális testfelépítésem van, ha van időm sportolok is. Folyamatosan küzdök viszont nemi vágy hiánnyal. Csinos feleségem van pedig. Nem értem magamat: - (Az urológus szerint lelki probléma okozza. (gyermektervezés miatti kényszer, sikertelen közösülések rossz emlékei) Van olyan amikor úgy érzem kilábalok belőle az túlzás hogy szexéhes lennék de van merevedés és a szex is működik, de amikor ér egy kudarc (pld. behatolás utáni lekonyulás) napokig nem tudok aludni, és a merevedésem és a vágy is egyenlő a nullával. Szeretem a feleségem és gyermeket szeretnék tőle. Ő is nagyon akarja, félek, hogy rámegy a kapcsolatunk. Nagyon rosszul érinti őt is ez az egész, volt hogy elment otthonról. Idegesíti, hogy nem vagyok a régi, én meg egyre magam alatt vagyok. Régebben 1 napot nem bírtam ki szex nélkül.... Kérem segítsenek!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza pszichés probléma témában

Kedves Uram!

A nemi vágy a kor előrehaladtával csökken. Ehhez az ön esetében hozzájöttek még a kellemetlen tapasztalatok, a betegség során megtapasztalt fájdalom, a stressz, a fokozott elvárások. Tulajdonképpen nincs mit csodálkozni, hogy nem sikerülnek hibátlanul a dolgok. Ráadásul a felesége türelmetlensége és viselkedése sem segíti abban, hogy felül tudjon emelkedni a nehézségein. Javaslom, hogy beszéljék át a helyzetet, és gondolják végig, hogy van-e értelme a gyermekért küzdeni foggal-körömmel, ha közben tönkremegy a házasságuk? Szerintem elsődlegesen most a probléma megoldására és a kölcsönös ellazulásra kellene koncentrálniuk, a gyermekvállalás csak ez után következik. Ha nem sikerül egyedül megoldani a problémákat, akkor vegyék igénybe szexuálpszichológus vagy párterapeuta segítségét.

Kérdés: 2012. július 10., 02:58; Megválaszolva: 2012. július 11., 23:52
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Diagnózis felülbírálat
Pánikbetegség
Krónikus Fáradtság
Rexetin mellékhatása
álmatlanság