• lehet ez psychésen is? vagy valami súlyosabb?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        romániai lány vagyok.kb.5hónapja találtak egy cisztát a fejemben, azóta pánik beteg lettem.halálfélelmem van inkább, de mostanában igen fura tünetek jelentkeztek.szorítás, feszülés a mellkasomban, fájnak az izületeim, cseng a fülem szédülök, lehet ez is psychésen? vagy milyen orvost kellene felkeresnem? kérem válaszoljon.üdvözlettel:emőke

        Dr. Kerekes Éva válasza a ciszta témában

        Tisztelt Érdeklődő! Az ugy nevezett arachnoidali cysta teljesen ártalmatlan eltérés, ezért alakul ki, mert valamikor a három agyburok egy kisebb-nagyobb szakaszon szétvált. Ritkán okoz panaszokat (fejfájás). Az Ön által elmondottak kifejezett pánik szindromára utalnak. Ha sikerült Önt meggyőznöm, akkor lehet, hogy le tudja küzdeni, mivel mostmár tudja, hogy nincs mitől félnie. Ha mégsem szünnek meg a panaszok, és nagyon zavarják az életét, akkor forduljon pszichiáterhez. 3-6 hónapos gyógyszerszedés teljes tünetmentességet biztosíthat. Teljes gyógyulást kívánok!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2012. március 10., 23:37; Megválaszolva: 2012. március 13., 18:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: