• Prosztata?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Tanácsát szeretném kérni a következőkben, kérem hallgasson meg: Az elmúlt évben 4-szer volt húgycső gyulladásom, minden alkalommal antibiotikummal kezelve, meggyógyult. A meggyógyulás azonban csak idézőjeles, mert most már több hónapja, gáttáji és alhasi fájdalmam van. A fájdalom jelentősen erősödik szexuális aktus során és után plusz még gyengeség érzés és rosszullét is megjelenik. Sokadszorra is elmentem orvoshoz, és sokadszorra is negatív minden: Neisseria gonorrhoeae dns, chlamydia trachomatis dns, mycoplasma genitalium dns, ureaplasma dns. Mit tehetnék ezután? A dolgot bonyolítja, hogy egyértelműen nullál van az immunrendszerem, mivel folyamatosan meg vagyok fázva és torokgyulladást kapok. Bal oldalt vállízületi gyulladásom van (fél éve), és mivel sportolok, versenyzek, ez hatalmas gond. Azt gondolom ez a gyulladás is innen fakad. Köszönettel: Vörös Kálmán

        Dr. Kocsis István válasza a prosztata témában

        Tisztelt Olvasónk! Leírásából egyértelműen kitűnik, hogy szervezetét az intenzív sport ilyen formában túlterheli. Véleményem szerint minden leírt panasza erre vezethető vissza. Javaslom, keressen fel egy sportorvost, sportpszichológust vagy egy olyan szakembert, (az olimpikonokkal komolyan dolgoznak ilyenek) akivel az edzésterv mellett egy ugyanolyan fontos, személyre szabott regenerációs stratégiát kidolgozhat.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 19., 11:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 20., 17:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: