• Prosztatabetegségek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kivánok! Húszonkét éves férfi vagyok, és elég sokszor tör sürű vizelési inger, néha éjjel is, a húgy csövem vége csak úgy a semiből néha viszket éjelenként. Néha pedig csak abba marad, nem fáj amikor vizelek, senem szúr, elég sokszor végzek önkielégítést és azt vettem észre, hogy makom enyhén repedezet, és azon a napon amoikor önkielégítést végzek akkor mindig este a hugy csövem vége viszket, de nem röktön magömlés után hanem, jóval később, amikor ilyen történik akkor mindig kisseb a hímveszőm egy darabbig aztán nagyob, és utána mint ha nem törne rá csak úgy húgy csövem végére viszketés, ezt viszketést úgy tudnám leírni mint ha belűről enyhén csiklandozna, de csak húgy a hugy csövem végén érzem, nem fáj a makkom senem fojik belőle semmi váladék. A vizeletem néha nehezen indul véknyan, aztán normális, mindig csak akkor gyakoribb a vizelis ingerem, ha önkielégítst végzek, nagyon gyakran végzek önkielégítést minden héten vagy naponta, nem tudom lehet ez lehet probléma? Nem véres vízeletem, enyhén sárgás, majdnem szintelen mert figyelek az állandó folyadék bevitelre. Tisztelettel várom válaszát..

        Dr. Papos István válasza a vizelési panaszok témában

        a panaszok valószínűleg a sűrűn végzett önkielégítéssel hozhatóak összefüggésbe.Nem gondolom, hogy szervi problémája lenne.


        Kérdés: 2017. június 17., 21:27; Megválaszolva: 2017. június 18., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Megpróbálom rövidre fogni apukám történetét. 2019.09.18-án gerincérzéstelenítésben térdprotézis beültetés történt. Műtétet követően második nap, teljesen lezsibbadt deréktól lefelé, de az egy nap alatt elmúlt,...