Miért nem?

Miért nem válaszoltak az ezév október végén feltett kérdésemre? A kérdésem: Radikális prosztatateltávolítás esetén ha van merevedésem és orgazmusom, akkor hova távozik (távozik-e) az ondó? Veszélyes lehet-e az ilyen orgazmus? A műtétem 4, 5 hónapja volt, a 3 hónapos kontrolon rendben voltam.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza prosztataműtét témában

Ilyen kérdés nem érkezett a nyilvántartásunkba. A probléma a retrográd ejakuláció, amikor az ondó nem a húgycsövön keresztül távozik, hanem visszafelé áramlik. ez prosztataműtét után gyakori, az ondó később a vizelettel távozik, nem okoz károsodást.

Kérdés: 2011. december 06., 09:57; Megválaszolva: 2011. december 07., 11:04
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR