• Növelhető-e a pénisz mérete?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nekem olyan problemam van hogy nyugalmi allapotban kb 4 centimeter,merev allapotban pedig kb 9 centimeter a peniszem merete,szoval meg az atlagostol is sokkal kisebb,es masra nem tudok gondolni csak erre minden nap,25 evesen meg szuz vagyok,mert nem merek belevagni egy parkapcsolatba ilyen kicsi meretekkel,nagy csalodas lenne belole....szeretnek tanacsot kerni hogy mit tehetek hogy megnoveljem a meretet,vagy hogy milyen modok leteznek a nagyobbitasra,akar mutet is johet,vagy plasztika,mar elkeseredesemben nem is tudom hogy mihez kezdjek,kerem segitsenek!!!!!!!!!!!!Sok tisztelettel!!

        Dr. Merth Gábor válasza a pénisznövelés témában

        Nos, először is azt kell mondjam, csodát az ember ne várjon. Létezik egy eszközös "nyújtó" módszer, mellyel idővel(!) tudja növelni a pénisz méretét, de ez sem mindenható -véleményem szerint. A "gyógyszeres" módszerről inkább hallgatnék. Műtét. Ez nagyon drága lenne, döntően én nem javasolnám, Magyarországon minden -más okból- hasonló műtétre váró, vagy már átesett embert egy specialistához szoktam volt küldeni, mert úgy gondolom, Ő ennek a nagy tudora, tapasztalt szakembere. Ismétlem ez nagyon drága mulatság, és nem biztos, hogy a végeredménnyel maga elégedett lenne. Ezt követően meg már nem lenne értelme reklamálni... Én csak azt mondom önnek, az ember ne szégyellje saját magát! Tudom könnyű mondani, pláne egy "ereje teljében lévő embernek", de egyrészt ha megtalálja a párját akivel valóban jóban-rosszban együtt lehet, nem fog számítani ez a "probléma" (nem hiszem, hogy egyébként az lenne), másrészt -ismét szerintem- az a "védekezés", hogy akkor inkább nem csinálok semmit, homokba dugom a fejem, nem tartom jó módszernek. Ez csak pszichésen fogja olyan mértékben megterhelni, mely miatt később az egész életvitele esetleg negatív irányban változhat. Én amondó vagyok, nyugodtan élje életét, s ha egy lány megtetszik Önnek, ne forduljon el a lehetőségtől, csak mert úgy gondolja, ettől Ön kevesebb!!!


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 28., 00:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 16:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés