Impotenciám van gerincprobléma miatt

Tisztelt Doktor Nő/ Úr! Gerincprobléma miatt alakul ki nálam fokozatosan az impotencia. 3 éve Caverject injekciót használok, de mára már csomokkal teli a péniszem törzse. Kérdezem, hogy a pénisz protézis beültetés mennyire biztonságos, illetve mennyire kielégitő szexuális életet tesz lehetővé. Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a pénisz protézis témában

Kedves Uram! A pénisz protézis - amennyiben a makk beidegzése megtartott - teljesen jó és a legkorszerűbb megoldásnak számít minimális rizikóval(főleg a pumpás/inflabilis típusok), ezek: vérzés, kilökődés, gyulladás. Sajnos meglehetősen drágák illetve a hímvessző barlangos testjeinek roncsolásával járnak - azaz protézis nélkül végleges impotencia alakul ki. Emiatt ajánljuk műtét előtt a MEGFELELŐ MINŐSÉGŰ! vákuum készülékek használatát, amelyekkel sok esetben még évekig jó merevedés hozható létre, esetleg a protézis beültetés teljesen feleslegessé válhat. (Emellett lényegesen olcsóbb is! ) Kérdés viszont, hogy az öninjekciózás miatt nem alakult-e ki nagyfokú pénisz görbület?

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. augusztus 26., 19:09; Megválaszolva: 2010. augusztus 31., 11:20
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
Merevedési zavar
Merevedési zavar
segédeszköz
Tisztelt Doktor úr! Partnerem 75 éves, sportos, de szívbeteg. Utóbbi időben merevedési problémája van, ami őt / és nem engem/ nagyon zavarja....
Mervedési zavar
Kb.1 hónapja kezdődött ez nálam.. 24 éves férfi vagyok. A párommal kb. fél éve vagyunk együtt. Nagyon kevesett vagyunk együtt, munkánk miatt csak...
Potenciazavar 24 évesen
Tisztelt Doktornő / Úr! Korábban egyetlen alkalommal előfordult merevedési zavarom. Áprilisban lett új kapcsolatom, és már azzal indítottam, hogy...