semmi szexuális vágy, semmi merevedés

A problémám már az év elejên jelentkeztek, mervedési zavarokkal, herefájdalmakkal. Felkerestem egy urológus szakorvost, aki Orchitis, epididymitis, epididymo orchitist diagnosztizált. levoxa, xilox szedését javasolta, amit be is szedtem. Fájdalmak kis idôre meg szüntek de visszatértek. Ujból urológushoz fordultam, egy másik orvos vizsgált, ô akut prostatitist állapitott meg, ciprinolt, analgesin forte, indometacin kuppot irt fel, amit szintén beszedtem. , azt a javaslatot kaptam, hogy Andrológiai vizsgálatra kellene mennem. Kértem is idôpontot, de csak urológusi beutalóval mehetnék, amit nem irt fel a kezelô orvos mondván ráérek azzal. Nos a panaszaim azóta is megvannak, amik a következôk. A here körüli nyomo kellemetlen érzés, néha ùgy érzem le akarnak szakadni, szùró fájdalmak a végbél nyilás, és a combjaim hátsó felében. Merevedés szinte nulla szexuális vágy alábbhagyottszexuális eggyüttlét próbájánál sokszor érintésre semmi erekció, sokszor érzéketlen a himvesszô mintha ott sem lenne, ha van is merevedés, akkor is egyik pillanatrol a másikra meg szûnik, reggeli spontán merevedés megszûnt, néha szùró érzés a hùgy csôben végig a nyilásig. Tudja a feleségem megértô, de még fiatal, kellemetlen neki is, fôleg nekem, hogy már nem tudok teljesiteni. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet teljes kivizsgálásra akár kórházba fekve is bekerûlni, ahol tényleg megvizsgálják az embert, akár a hormon, tesztoszteron, vagy nincs e érszûkûlet az adott helyen, mivel annyi mindent olvastam errôl, és a leirtak szerint sok kezelési lehetôség adott, nem mindjárt a viagra stb szedése.

Dr. Papos István válasza erekciós zavar témában

Ambuláns kivizsgálás is megoldható, ezért nem szükséges kórházba feküdni. A vérvétel így is megoldható.az elmondottak alapján nagy valószínűséggel prosztatagyulladás okozza a problémát.

Kérdés: 2014. szeptember 30., 22:18 ;Megválaszolva: 2014. október 05., 21:13
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
BPH és potenciazavar
Tisztelt Doktor úr! Kb. 10 éve küzdök kimutatott BPH-val. UH kimutatta 5 éve, hogy a prosztatában meszesedés jelei is láthatóak voltak. Tavaly ősz...
Merevedési zavar
Van-e ellen javallata a tribooster...
Erekciózavar
Kedves Doktornő/Doktorúr! Arra a problémámra szeretnék választ kapni, hogy Barátnőmmel folytatott szexuális együttlét során miért...
Merevedési zavar