potencia zavar, elfehéredett hímvessző

Üdv! Leírnám először is a körülményeket hátha az tehet róla. 1 hete szinte az egész vízháztatrásom kiürült a szervezetemből mert elkaptam egy járványt ami hányással járt és semmi nem maradt meg bennem, a problémám viszont az lenne hogy nem akar felállni a péniszem és nem tudom megmondani hogy mi okból... Ma megpróbáltam minden módszert rá de elvan fehéredve a makk is látszik hogy semmi vér nincs benne[de azért annyi van hgoy nem érzéketlen, érzek minden érintést azon a tájékon], mivel nem húspéniszről beszélünk ez számomra eléggé problémát jelent főleg most hogy lett végre egy komolyabb kapcsolatom és ugynézki szerelmes lettem. Én arra tippeltem hogy lehet, mivel beteg voltam a viz kiürült belőlem, sürübb a vérem[mint hogy vérvétel elött is elvileg mindig inni kell hogy higabb legyen a vérünk] és igy a nem birja belepumpálni magát a péniszbe vagy hogyan is fogalmazzam ezt meg, elég kellemetlen mégcsak beszélni is róla. FÉLEK Nagyon remélem hogy jó a feltevésem és tényleg az van amire gondolok mert nagyon nagyon nagyondurván megilyedtem ŐSZINTÉN SZÓLVA! Mit tehetnék ha nem az a gond amire gondolok? segitségét szeretném kérni! előre is köszönöm tamás

Dr. Papos István válasza erekció zavar témában

Nincs összefüggés a lezajlott fertőzés és az említett panasz között. A merevedési panasz valószínűleg átmeneti, pszichés jellegű. A mennyiben panaszai tartosak, urológiai szakrendelésen jelentkezzen.

Kérdés: 2014. szeptember 21., 11:53 ;Megválaszolva: 2014. szeptember 24., 11:24
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
Erekciózavar
Kedves Doktornő/Doktorúr! Arra a problémámra szeretnék választ kapni, hogy Barátnőmmel folytatott szexuális együttlét során miért...
szteroid, szexuális problémák
Tisztelt Doktor Úr/nő! 24 éves vagyok és 8 éve végzek súlyzós edzést. 7 éve legális táplálékkiegészítőket is szedek. 2-2 és fél éve...
szexuális vágy, libidó hiánya és...
Tisztelt doktor! Több éve a hobbim a testépítés és 5 hónapja kipróbáltam egy szteroid készítményt, de szedését abbahagytam 2 hét után, mivel...
BPH és potenciazavar
Tisztelt Doktor úr! Kb. 10 éve küzdök kimutatott BPH-val. UH kimutatta 5 éve, hogy a prosztatában meszesedés jelei is láthatóak voltak. Tavaly ősz...
Merevedési zavar