impotencia gyógyszertől

Többször szoktam ellenőrizni a vérnyomásomat, most voltam kardiológiai felülvizsgálaton, mert 2001-ben mű billentyűt építettek be, egy hétig írtam a mért vérnyomási adatokat, s a kardiológus, mivel reggelente az éertékek meg haladták a 140/90-t lisonorm, és nebilet vérnyomás csökkentőt írt fel, de szomorúan olvasom, hogy impotenciát okz mind a kettő. kérdesem, van-e olyan vérnyomás csökkentő amely nem okoz impotenciát? Egyébként csak nebiletet kell szednem, este 1 db-t, de én már feleztem is, mert így is erős, az sms-t mindig küldöm,!

Dr. Árki Ildikó válasza vérnyomáscsökkentők témában

Tisztelt Kérdező!

Kardiológusával kell megbeszélnie a gyógyszereléssel kapcsolatos kérdéseket, ő tudja, hogy Önnek mi a megfelelő készítmény. (kérdésére válaszolva: az ARB típusú vérnyomáscsökkentők között vannak készítmények, amelyek alkalmazásával kapcsolatban nem írtak le a nem kívánatos hatások között potenciazavart.)

Kérdés: 2013. november 22., 17:33 ;Megválaszolva: 2013. november 24., 18:30
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
BPH és potenciazavar
Tisztelt Doktor úr! Kb. 10 éve küzdök kimutatott BPH-val. UH kimutatta 5 éve, hogy a prosztatában meszesedés jelei is láthatóak voltak. Tavaly ősz...
Merevedési zavar
Van-e ellen javallata a tribooster...
Erekciózavar
Kedves Doktornő/Doktorúr! Arra a problémámra szeretnék választ kapni, hogy Barátnőmmel folytatott szexuális együttlét során miért...
Merevedési zavar