potencia javítás

Tisztelt Fekete Doktor Úr! Jártam már Önnél vizsgálaton, és akkor azt mondta hogy a kardiológusomtól kérdezzem meg hogy a béta blokkolót el-e hagyhatom. A kardiológus válasza hogy nem. Mivel Őnnél vért is vettek, érdekelne a tesztoszteron eredményem. 2012.09.11-én voltam Őnnél. Tudna-e esetleg valami tanácsot adni. Mi a véleménye pl. a cefagil tablettáról? Hatásos-e? Érdemes esetleg potencia növelés céljából direkt erre hirdetett étrendkiegészítőt szedni? Lehet ezeknek káros mellékhatása? Adjon valami tanácsot. Sokan dicsérik a királydinnye kivonatot, ami állítólag emeli a tesztoszteron szintet. Köszönettel

Dr. Fekete Ferenc válasza potencia javítás témában

itt mások is láthatják a válaszokat, leleteket nem irhatok itt, ezért kérem a [email protected] cimemre irjon

semmiféle táplálék kiegészitő nem javítja a szexualitást hatékonyan a vizsgálatok szerint, a Cefagilnak semmilyen hatása nincsen a merevedésre, a béta blokkoló viszont egyedül ha Nebilet akkor nem káros a merevedésre-ezt most derült ki

Kérdés: 2012. december 03., 15:07 ;Megválaszolva: 2012. december 09., 08:16
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
BPH és potenciazavar
Tisztelt Doktor úr! Kb. 10 éve küzdök kimutatott BPH-val. UH kimutatta 5 éve, hogy a prosztatában meszesedés jelei is láthatóak voltak. Tavaly ősz...
Merevedési zavar
Van-e ellen javallata a tribooster...
Erekciózavar
Kedves Doktornő/Doktorúr! Arra a problémámra szeretnék választ kapni, hogy Barátnőmmel folytatott szexuális együttlét során miért...
Merevedési zavar