korai és éjszakai magömlés

Tisztelt Doktor ÚR/NŐ! 30 éves vagyok. A feleségemmel 2 éve vagyunk együtt. Nagy harmóniában élünk. Problémám: Az együttléteknél túl hamar kijön belőlem az ondó, miután beér, egyből már 2 éve. Nem tudom miért. Előtte nem éltünk nemi életet mással sem. A péniszem gyakran feláll, akkor is, amikor nem gondolok semmire. Emellett még azt sem értem, hogy miért van néha éjszakai magömlésem 1 nappal az aktus után, amikor nem csinálok semmi olyat nappal. Mit lehetne tenni ilyen helyzetben, hogy mindketten élvezzük az együttlétet is, és éjszaka ne történjenek problémák?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete Ferenc válasza korai és éjszakai magömlés témában

A normális közösülés a pénisznek a hüvelybe való bevezetését követően kb 5 percig tart, ez az átlagos, függetlenül attól, hogy ő vagy a nő szeretné, hogy tovább tartana-nem mindenki tudja elnyújtani. A magömlés beszabályozódása csak rendszeres / heti 2 X / nemi élet mellett várható.

Ha valaki ennél ritkábban él nemi életet, akkor mindenkinél gyorsabb a magömlés.

Magától is próbálkozhat óvszer alkalmazásával, vagy törekedhet ismételt közösülésekkel elnyújtatni a magömlés idejét. Ha ezek nem vezetnek eredményre akkor szakember segítsége, gyógyszeres kezelés szóba jön.

Ha rendszeres heti nemi élet mellett is 3 percnél rövidebb a magömlés akkor kell kezelni.

Tisztázni kell mi a probléma oka önnél és akkor lehet kezelni. Ha párkapcsolati gond van / partner nem akar nemi életet élni, elutasitó, nem segitő stb./azt is javítani kell.

A kezelés nem csak valami szer szedéséből áll, vannak más elemei is/pl. nemi életre, párkapcsolat javítására vonatkozó tanácsadás /.

Hosszas és kellemetlen vizsgálatokra nincsen szükség, általában elegendő egy rövid beszélgetés és egy gyors vizsgálat. Ha korábbi lelete /labor, zárójelentés stb./ van- hozza el. Négyszemközt fogaduk, kezeljük.

Bizonyos-egyedileg mérlegelendő gyógyszerek alkalmazása azonban fontos része a kezelésnek. Ezek a gyógyszerek csak receptre kaphatóak, orvosi ellenőrzés mellett szedhetők. Nem veszélyesek, nem károsak. Körülbelül 4-ből 3 páciensnél hatékonyak, ha nem -más kezelés jön szóba. A recept nélkül az interneten kapható szerek nem hatékonyak-ezért lehet orvosi ellenőrzés nélkül is hozzájuk jutni.

több info: www.potenciaklinika.hu

Kérdés: 2012. szeptember 25., 13:21; Megválaszolva: 2012. szeptember 26., 07:32
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
Merevedési zavar
Van-e ellen javallata a tribooster...
Merevedési zavar
segédeszköz
Tisztelt Doktor úr! Partnerem 75 éves, sportos, de szívbeteg. Utóbbi időben merevedési problémája van, ami őt / és nem engem/ nagyon zavarja....
Mervedési zavar
Kb.1 hónapja kezdődött ez nálam.. 24 éves férfi vagyok. A párommal kb. fél éve vagyunk együtt. Nagyon kevesett vagyunk együtt, munkánk miatt csak...