Dr. Járányi Zsuzsanna

Dr. Járányi Zsuzsanna

Érsebész
Bemutatkozás:
Legutóbbi válaszai

hajszáleres láb

Tisztelt Kérdező! Háziorvosához felesleges mennie, mert ezel a hajszálér problémával nem ő, hanem az érsebészeti magánrendelések foglalkoznak, Kozmetikai kezelésüket ugyanis nem finanszrozza a TB. Injectióval vagy lézerrel, vagy radiofrekvenciás kezeléssel "tüntethető" el. Árakról csak a saját magánrendelésem árairól tudok nyilatkozni, 2 ml injectio beadásának ára 15ezer Ft, és ez kb egy nyitott tenyérnyi terület kezelésére elegendő.Ha gondolja, jelentkezzen be hozzám a 06203292682 számon. (A Bioptron lámpa nem erre a célra készült) Üdvözlettel dr Járányi

Lézeres visszérműtét után

Tisztelt Kérdező! Miután nem láttam a lábát és nem én végeztem a műtétt, csak általánosságokat tudok mondani. Általában 2 hét után a könnyebb sporttevékenység már megengedett. Én nem fáslit, hanem kompressziós harisnyát hordatok a pacienseimmel, már a műtét másnapjától kezdve, ami sokkal kényelmesbb és könnyebb benne a mozgás. Ezt viszon 4-6 hétig javaslom viselni- még a sportoláshoz is! Fokozatosan lehet terhelni a lábakat, 4 hét múlva pedig a nehéz fizikai munkának sincs akadálya. Konkrétabb válaszért javaslom, forduljon a műtétet végző orvosához. Üdvözlettel dr Járányi

Sportolhatok- e aneurizma-val?

Tisztelt Kérdező! Leleteinek átnézése és az Ön vizsgálata nélkül kérdésére nem lehet választ adni. Javaslom keresse fel kezelőorvosát, aki ismeri kórtörénetét, vagy ha tőlem várja a választ, jelentkezzen be hozzám vizsgálatra leleteivel az Érsebészeti Klinikára a 06 1 4585800 számon, vagy a magánrendelésmre a 06 20 32 92682 számon. Üdözlettel dr Járányi

visszérgyulladás terhességtervezés

Tisztelt Kérdező! Kiterjedt visszeresség esetén indokolt a műtét, újabb terhesség tervezése előtt kell elvégezni. Krémek csak az esetleges gyulladásos tüneteket enyhítik, de a visszerssége ettől nem fog elmúlni. Javaslom, jelentkezzen be hozzám egy vizsgálatra hogy megbeszélhessük a teendőket. T:0620 3292682 Üdvözlettel: dr Járányi

Miért pukkan szét az ember vádlijában az ér?

Tisztelt Kérdező! Egyes izmok megfeszülése meghúzhatja az ott futó kis hajszálerek-vénák falát és azok elszakadhatnak. Kellemetlen, fájdalmas, de nem komoly elváltozás. Természetesen, ha gyakran jelentkezik, érdemes angiologiai szakrendelésre mennie. Jegelje, esetleg viseljen fáslit néhány napig. Üdvözlettel dr Járányi