Legutóbbi válaszai

UH. vizsgálat értelmezése.

Tisztelt kérdező! Korának megfelelő, gyakorlatilag negatív leltről van szó. Üdvözlettel.

Miért nem gyogyul ?

Tisztelt Kérdező! Valóban ezek a fő lehetőségek. Anaerob kórokozóra is nézték? A felszínről vett, minta "steril", de attól még a szervezettől- idegen anyag tarthat fent egy krónikus steril gyulladást. Üdvözlettel.

Mi lehet ez?

Tisztelt Kérdező! Sajnos a képek alapján nem tudok választ adni Önnek. Javaslom keressen fel (MULTI-MED X Kft Rendelője, 1124, Bp, Hegyalja út 65.Tel 06309194989), vagy jelentkezzen bőrgyógyáaszati és/vagy angiológiai vizsgálaton. Üdvözlettel.

Miért nem gyogyul ?

Tisztelt Kérdező! Sajnos egy fertőzött seb addig nem fog meggyógyulni, amíg a "benne lévő" műanyagot el nem távolítják, azaz a műanyag protézist nem cserélik ki a lábában egy (lehetőleg saját) véna felhasználásával készített áthidalásra. Eliquis szedése mellett a septikus vérzés veszélye sem elhanyagolható. Javaslom keresse fel a műtétet végző érsebészét. Üdvözlettel.

Életmódváltás után milyen érrel kapcsolatos vizsgálatok szükségesek?

Tisztelt Kérdező! Javaslom, fordítsa meg a sorrendet. Elsőnek egy angiológiai vizsgálatot javasolok, és a többiek közül csak azt, amit az angiológus majd szükségesnek lát. Így sok felesleges vizsgálattól-időtöltéstől és pénzkiadástól is- megkíméli magát. Üdvözlettel.