Baj lehet?

Kedves Doktornő/Doktorúr! Nagyon aggódom, mert azt tapasztaltam a hüvely bement és a húgycső között lehet tapintani nálam valami kis dudort! Eddig is ott volt, de nem foglalkoztam vele, mégis aggódok most, hogy ez normális? Vagy lehet valami daganat? Panaszaim nincsenek! Kérem jelezzen vissza nekem! Nőgyógyásznál voltam és ő nem talált semmi rendellenest, de nem kérdeztem tőle! Lehet csak elkerülte a figyelmét? Nagyon köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati vizsgálat témában

Kedves Kérdező! Az, hogy mit tapint leírás alapján sajnos nem elég informatív, azzal tudom megnyugtatni, hogy ha kórosról lenne szó, akkor a nőgyógyászati vizsgálatnál az orvos észrevette volna, ha aggasztja, menjen vissza a nőgyógyászhoz, és konkrétan kérdezzen rá, hogy mi az a tapintási lelet.

Kérdés: 2011. október 21., 03:30; Megválaszolva: 2011. október 22., 16:55
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...
Hüvelyi folyás