gynex

Tisztelt Webdoktor! Azt szeretnem megkerdezni hogy Onnek mi a velemye a Gynex cseppekrol? Szedhetnem e a teherbeeses megkonnyitesere illetve preventive.Es ha igen akkor hogyan kell szedni, mikor kell elkezdeni, ha megjon a menstruacio akkor az elso napjan, vagy teljesen mindegy hogy mikor? Es milyen hosszu ideig kel szednem? Koszonom valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza gynex témában

Tisztelt Kérdező!

Idemásolok egy részletet az említett szer online elérhető termékismertetőjéből:

"A Gynex bioinformációs, széles spektrumú, regeneráló készítmény, amelyet a fitoterápia, a pszichotronika, a kristályterápia, valamint a biorezonancia legújabb ismeretei alapján fejlesztettünk ki."

Ha a rövid véleményemet kérdezi: kuruzslás, szemfényvesztés.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 27., 19:49; Megválaszolva: 2011. január 31., 21:13
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45