ASCUS P2

szep napot! elnezest hoyg levelemmel zavarok de felek, szeretnem megtudni ha az eredmenyem l-sil hpv p3 as volt es most ascus p2lett egyeb elvaltozas nelkul,, elkezdtem szedni napi 2szer az indonalt, es on szerint eleg-e ha ezzel erositem az immunrendzseremet vagyis lehetek-e meg tunetmentes, juniusban megyek kontrolra, koszonom szepen valaszat V. A

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza ascus témában

Tisztelt V. A.!

Lehet tünetmentes a kontroll során, az ASCUS már csak enyhe elváltozás. Az Indonalról nem tudok véleményt alkotni, nem gyógyszerként törzskönyvezett táplálékkiegészítő, hatásosságáról az Önnek ezt rendelő orvos biztosan tud bővebben tájékoztatni.

Üdvözlettel,

Kérdés: 2011. január 24., 08:55; Megválaszolva: 2011. január 26., 09:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam