Szétnyílt a gátseb?

Kedves Doktornő/Úr! 4 hete szültem, kb. két hétig fájt nagyon a vágás helye, aztán elmúlt, már tudtam kényelmesen ülni is, ma reggelre viszont valami nagyon kellemetlen ahogy a fehérnemű is hozzá ér. Nem tudom leírni, milyen érzés. Ülni sem jó, nem fájdalmas, de mégis nagyon rossz. Érzem, hogy ott nincs rendben minden. Amikor állok, akkor mintha lefele húzná valami. Remélem érthető voltam. Mitől lehet? Semmilyen külső hatás nem érte, esetleg az, hogy nem zuhanyzom, hanem kádban fürdök minden este. Nagy baj, ha szétnyílik? Mit lehet tenni? Egyébként nem vérzik. Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza máhszájseb témában

Tisztelt ŰKérdező!

Mutassa meg nőgyógyászának a gátsebet, ő meg tudja mondani, megnyílt-e valamennyire, ha igen, mi vele a teendő (ez a megnyílás mélységétől, mértékétől függ) . Sajnos ennél többet vizsgálat nélkül nem tudok mondani.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 07., 09:01; Megválaszolva: 2011. január 13., 10:10
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
HPV teszt eredménye