mikor kellene megemelkednie?

tsiztelt Doktor nö! Elméletileg pénteken, szombaton volt pé-m. Azt szeretném Öntöl megtudni, kérdezni, hogy pé után mennyivel kellene felmennie a hönek, és mikortol.? Nekem az én megitélésem szerint csak alaphöre ment vissza a höm.36.6 az alaphöm, és pé elött 36.3-ra esett le. (még nem huzta be a rendszer az alaphöt, és a pé-t sem) Lehetséges hogy ennyi is elég ha esetleg sikarütlt a baba? illetve még egy kérdésem lenne.Beágyazodás az együttléttöl hány nappal történik meg, és érezhetek-e valamit? (Hasszurka, mindjárt megjön érzés) Válaszát köszönöm.Viktoria

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza peteérés témában

Tisztelt Kérdező!

Kitaláltam, hogy a "pé" valószínűleg a peteérés. A peteérés után kb. 1 nappal, és kb. 0, 5 fokkal emelkedik a testhő. Ez a megtermékenyülésről nem ad információt, csak a peteérésről, de egyébként informatívabb pl. a patikában kapható LH-teszt, ami sokkal megbízhatóbb, mint az alaphőérséklet mérése.

A beágyazódás a megtermékenyülés utáni 2. héten történik, ezt nem érzi az ember.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 05., 20:39; Megválaszolva: 2011. január 13., 09:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma