Klion D 100 vérzés

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az orvosom Klion 100 hüvelytablettát írt fel a folyásomra, viszont már az első nap után enyhe vérzés jelentkezett nálam, és a nap folyamán 2-3 alkalommal égető érzés is volt a hüvelyemben. A kérdésem az lenne, hogy ez normális-e és hogy abba kell-e hagynom a gyógyszert? Köszönettel, atrop

Dr. Deli Tamás válasza klion hüvelykúp témában

Tisztelt Kérdező!

A fennálló hüvelygyulladás (amire a kúpot kapta) okozza a kevés véres váladékozást és az égést is. Emiatt ne hagyja abba a kúrát. Ha viszont az égés, vérzés sok, keresse fel újra orvosát, mert egy esetleges allergiás helyi reakció is lehet a háttérben, ekkor gyógyszert kell váltani.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. szeptember 07., 22:14; Megválaszolva: 2010. szeptember 12., 21:49
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Miért írtak fel nekem Klion D-100...
Tisztelt Dr. Nő/ Dr. Úr! Nőgyógyászom Klion D-100 hüvelykúpot írt fel nekem, elemondása szerint azért, mert gyakrabb nemi életet élek...
Klion D-100
Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy írtak fel nekem Klion-D 100 hüvelytablettát+ Batrafen hüvelykrémet és mióta ezt...
Nem múló hólyaghurut és...
Vérzés aktus után
Üdvözlöm! A kérdésem a következő lenne: páromnak az együttlétünk során elszakadt a fitymaféke, ami nekünk láthatóan az orgazmusa során...
Hormonok kiértékelése