• Szex közbeni vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! Pár napja, mikor közösültem a barátommal és "kiszállt" belőlem egyszer csak azt látom, hogy vér folyik ki belőlem a többi váladékkal együtt. A vérzés nem tarthatott sokáig, az észrevétel után kicsit még szivárgott, majd elállt. Nem éreztem fájdalmat a szex közben.Ez 2 napja volt, de most azt tapasztalom, hogy váladékom kicsit barnás néha. Fogamzásgátlót szedek, tehát a vérzésem rendszeres, ez a kis közjáték pedig a 7 napos szünet előtt egy héttel történt. Nagyon megijedtünk, mivel ilyen még nem történt. Tudni szeretném mi lehetett ez és van-e okom az aggodalomra, ill. mit kellene tennem. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a kontakt vérzés témában

        Kedves Kérdező! Lehetséges, hogy volt valami, ami befolyásolta a fog. gátló hatását, ez okozhat vérzést, másrészt fertőzés, gyulladás, méhszájseb, a méhszájon lévő eltérés is okozhat ilyet. Ha nem a tablettaszedéssel volt hiba, akkor keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 23., 19:36; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés